Sponsoren

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Wij zijn ongelooflijk trots dat wij al jaren mogen rekenen op de steun van een aantal fantastische bedrijven die de cultuur een warm hart toedragen.

We stellen ze graag aan u voor.Schoonderbeek installatietechniek

Schoonderbeek is opgericht in 1923 en ontwikkelde zich na de Tweede Wereldoorlog sterk in drie verschillende disciplines: een installatiebedrijf, een winkel in bruin- en witgoed en een bedrijf waar teletext-toepassingen en verpleegoproepsystemen worden ontwikkeld. Alle bedrijven zijn zeer succesvol in hun business.
Bij de directie wisseling in 1990 is het installatiebedrijf verzelfstandigd; Schoonderbeek Installatietechniek heeft zich verder geprofessionaliseerd in de installatiebranche. Met meer dan 95 jaar ervaring en een sterke focus op nieuwe ontwikkelingen zijn zij een professioneel, betrouwbaar all-round installatiebedrijf met erkenningen op alle disciplines.

2e Loosterweg 3
2182CG Hillegom
(t) 0252-537537
(e) info@schoonderbeek.nl
(w) www.schoonderbeek.nl


Gemeente Haarlem

Van de Gemeente Haarlem ontvangen wij jaarlijks een mooi bedrag aan een instandhoudingssubsidie.
Dit stelt ons in staat om een gedeelte van de kosten voor de huur van de repetitieruimte en de regisseur te betalen.


Weber Campers

Weber Campers heeft ruim 28 jaar ervaring in kampeerauto’s en is inmiddels een begrip in Noord Holland geworden. Wij zijn gevestigd aan de caravanboulevard te Heerhugowaard.

Omdat zij weten hoe belangrijk het is dat u de camper koopt die bij u, en uw manier van vakantie vieren past, zullen zij u altijd van het best mogelijke advies dienen. Voor alle zinvolle kwaliteits- accessoires zoals zonnepanelen, navigatiesystemen,  satelliet schotels en TV’s , fiets- en scooter-rekken kunt u ook bij Weber Campers terecht. Deze accessoires worden professioneel door ons in uw kampeerauto gebouwd. Voor aflevering van uw kampeerauto wordt deze niet alleen motorisch, maar ook op alle kampeertechnische zaken grondig gecontroleerd en getest. Uw kampeerauto wordt dan ook afgeleverd met een 1-jaar geldige APK-keuring en een garantie van 3 of 6 maanden.

Weber Campers is een RDW erkend  APK keuringsstation

Pascalstraat 21
1704 RE  Heerhugowaard

072-26001021

info@webercampers.nl