Sponsoren

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Wij zijn ongelooflijk trots dat wij al jaren mogen rekenen op de steun van een aantal fantastische bedrijven die de cultuur een warm hart toedragen.

We stellen ze graag aan u voor.

 


Huizenstede Makelaardij

 

 

 

Als middelgroot makelaarskantoor in de regio heeft Huizenstede Makelaardij veel kennis en ervaring in huis om goed te kunnen adviseren. Betrokken, creatief en een persoonlijke benadering staan voorop.

Onder de paraplu van de NVM hanteren zij een heel eigen manier van werken… Of het nu gaat om aankoop, verkoop, taxaties  of financieringen van woningen of bedrijven, met iedere klant wordt een persoonlijk plan van aanpak samengesteld. En dan… actief op zoek naar hét huis of dé koper en wordt gestreefd naar het beste resultaat. Dus als je opzoek bent naar de perfecte partner voor de aan- op verkoop van een woning, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Schotersingel 155
2023 AD Haarlem
023 – 5264060
info@huizenstede.nl
www.huizenstede.nl

 


Schoonderbeek installatietechniek

 

 

Schoonderbeek is opgericht in 1923 en ontwikkelde zich na de Tweede Wereldoorlog sterk in drie verschillende disciplines: een installatiebedrijf, een winkel in bruin- en witgoed en een bedrijf waar teletext-toepassingen en verpleegoproepsystemen worden ontwikkeld. Alle bedrijven zijn zeer succesvol in hun business.
Bij de directie wisseling in 1990 is het installatiebedrijf verzelfstandigd; Schoonderbeek Installatietechniek heeft zich verder geprofessionaliseerd in de installatiebranche. Met meer dan 90 jaar ervaring en een sterke focus op nieuwe ontwikkelingen zijn zij een professioneel, betrouwbaar all-round installatiebedrijf met erkenningen op alle disciplines.

2e Loosterweg 3
2182CG Hillegom
(t) 0252-537537
(e) info@schoonderbeek.nl
(w) www.schoonderbeek.nl

 


 

Gemeente Haarlem

 

 

 

 

 

Van de Gemeente Haarlem ontvangen wij jaarlijks een mooi bedrag aan een instandhoudingssubsidie.
Dit stelt ons in staat om een gedeelte van de kosten voor de huur van de repetitieruimte en de regisseur te betalen.

 

 

 

 


Café Koops

 

 

 

Café Koops in de Damstraat is een begrip in hartje Haarlem. Behalve een wisselend palet speciaalbieren schenkt het vakbekwame team opvallend mooie huiswijnen, vier witte en twee rode. Heeft u trek in een hapje bij uw drankje?

Ze serveren heerlijke tapas, kazen en nootjes.
De gastvrijheid en authentieke sfeer maken dat nieuwe bezoekers er zich net zo welkom voelen als de vaste klanten.Wie de jaarlijkse krab-kreeft-oesteravond of mosselavond in oktober wil bijwonen, moet snel reserveren want kenners azen op een plekje. Tel daarbij op dat er geregeld café quizzen, bokbiertochten, proeverijen en andere activiteiten worden georganiseerd en u begrijpt waarom het café een gewilde pleisterplaats is.

Ook het terras met uitzicht op de prachtige Grote of Sint Bavokerk zit geregeld vol. In de winter net zo goed als in de zomer, onder meer dankzij de dekens die klaar liggen voor de gasten.

Damstraat 4
2011 HA Haarlem
023 – 532 24760
www.cafekoops.nl